dimecres, 17 de març del 2010

SA DESTRAL

Seguint amb el nostre projecte, ja fa uns dies, vàrem realitzar una activitat plàstica en petit grup. A partir d'una notícia publicada a un diari que parlava de la troballa d'una destral de l'època primitiva vàrem reproduir-la amb plastelina i altres materials. Començàrem fent petits grups, a continuació llegirem la notícia i subratllarem el que ens semblava més important per aconseguir el nostre objectiu, vàrem prendre notes de les informacions relacionades amb les mides, el tamany, color,... Més tard, agafàrem els materials que trobavem més adients i començarem a fabricar la nostra pedra de destral. Continuament, comprovavem les mides i buscavem el color més adient,...., fins aconseguir la millor pedra.

Aquí teniu les fotos de tot aquest procés que ens va dur un parell de dies de feina.



Una vegada acabada la feina cada grup explica com ho ha fet, quines dificultats ha tingut,..., a continuació els podeu veure.

1 comentari:

  1. em va agradar sobre tot mezclar la plastilina, però habien alguns grups que estaven molt mal organitzats perque uns nins fellen tota la feina mentres altres jugaven amb la plastilina. amés, a l´hora de fer els videos parlaven sempre els mateixos.

    *MIRANDA 4t*

    ResponElimina