dilluns, 23 de novembre del 2009

REVIURE LA PREHISTÒRIA

Avui els alumnes de la quarta evolució, sa colla des saclets i els dimoniets hem anat a la necropolis des Puig des Molins a realitzar els tallers "Reviure la prehistòria".
En primer lloc, ens han explicat les teories de Darwin i Lamarck sobre l'evolució dels homes, després ens han explicat l'exposició amb les diferents etapes de la prehistòria: paleolític, neolític i edat dels metalls i per acabar hem passat a la part pràctica, alguns de nosaltres hem tractat de reproduir amb fang la representació de la figura femenina d'aquella època i els altres hem dibuixat damunt pissarra els animals que en el paleolític dibuixaven dins les coves.
Ha estat un matí molt intens, amb moltes coses noves per a tots nosaltres.

Aquí teniu les fotos del que hem vist i hem fet.


Ara que ja heu recordat la sortida amb les fotos, que us ha semblat, què és el que més us ha agradat?
Feu els vostres comentaris al bloc

2 comentaris:

  1. El que mes m´ agradat va ser quan varem fer
    el fanc i el animal.Per que mai o avia provat
    tambe per que em va quedar molt polit.jo vaig
    fer un toro, el material era una plantilla de un animal,una pedra,i ....Per fer lo prime agafavas una pedra afilada copiabas el dibuix dela plantilla i el pintavas, que divertit.!!!!
    Maria.

    ResponElimina
  2. Jo ja havia anat a aquest museu perque a l'estiu vaig fer un curs d'arqueologia,me va agradar tornari perque vaig veure coses diferents.
    El que mes me va agradar va ser quan varem fer l'animal amb la plantilla.Jo vaig triar un rinoceront que me va quedar molt be.
    Marc

    ResponElimina