dimarts, 20 d’octubre del 2009

VISITA AL MACE I AL MUSEU PUGET

Avui els alumnes del 2n cicle hem anat a Dalt Vila a visitar el MACE i el Museu Puget. Després d'un petit passeig pels carrers de la ciutat patrimoni hem arribat al museu Puget, allí ens han parlat dels dos pintors exposats en Narcís Puget Vinyes i en Narcís Puget Riquer, pare i fill, i hem pogut observar i entendre un poc més la seva obra.





















Després d'esmorzar i recuperar forces hem continuat amb la segona visita prevista: el MACE. Allí, hem pogut gaudir de l'obra de diferents autors contemporanis. Hem vist quadres i escultures on la temàtica i la tècnica són molt diverses i creatives.















Aquí teniu unes de les fotos que hem fet.


4 comentaris:

  1. El dia 20 varem anar al museu Puget MACE.A jo em va agradar anari perque vaix veure cuadres de pintors molt famossos tambe emba agradar perque ens varen mostrar que pitaven amb uns colors pulits pero tambe un poquet molt estranxs.

    Joan Gimenez Torres

    ResponElimina
  2. El dia 20 varem anar als museus mace i puget i varen ser molt divertits a jo em va agradar mes el museu puget perque es notava el que era hi casi tots els quadros eren de paissatges.

    Mateu Tur Bonet 4t curs

    ResponElimina
  3. El dia 20 varem anar a el museu puget i al MACE emb varen agradar els dos. pero un dels que mes emba agradar va ser el puget per que es sabie el que era pero en el MACE no es sabia el que era pero to imajinabes.

    Natalia

    ResponElimina
  4. m´agradaria anar al museu mace una altra vegada. Diuen que l´han agrandat.

    Miranda 4t.

    ResponElimina